logo
بازی تبلیغاتی
مزایای بازی تبلیغاتی و بررسی نمونه بازی های تبلیغاتی در ایران

مزایای بازی تبلیغاتی و بررسی نمونه بازی های تبلیغاتی در ایران

مزایای بازی تبلیغاتی و بررسی نمونه بازی های تبلیغاتی در ایران

مقدمه

در عصر دیجیتال امروز، حوزه تبلیغات به شدت متحول شده، با پیشرفت تکنولوژی و افزایش استفاده عمومی از تلفن های هوشمند و کامپیوترهای شخصی، روش های سنتی تبلیغات مثل چاپ بنر،آگهی ها و تراکت ها، جای خودشون رو به روش های تعاملی و جذاب تری مثل بازی های تبلیغاتی دادن. بازی های جذابی که در کنار سرگرمی برای مخاطب های شما رنگ و لعاب تازه ای به کسب و کار شما میده. استفاده از بازی برای تبلیغات نه تنها توجه مخاطب رو به خودش جلب میکنه، بلکه باعث ایجاد ارتباطی دو طرفه بین برند و مشتری میشه. پس بیاید با هم نگاهی به دنیای جذاب و پرشور بازی های تبلیغاتی داشته باشیم.

احتمالا اگر بخوایم راجب مزایای بازی تبلیغانی صحبت کنیم باید جندین و چند مقاله بنویسیم با این وجود باز هم مورد هایی باقی میمونه که از قلم بیوفتن اما بیاید به چند مورد از مهمترین مزایای بازی ها تبلیغاتی مروری داشته باشیم و اینکه چرا استفاده از این روش جذاب در تبلیغات برای کسب و کارهای امروزی از اهمیت بالایی برخورد هست.

 

تجربه جذاب دنیای بازی برای مخاطب

استفاده از ماهیت و جذابیت ذاتی بازی برای معرفی محصول و خدمات و نشان دادن ارزش پیشنهادی محصولات باعث میشه مخاطب ارتباطی سرگرم کننده و جذاب بین برند و مخاطب ابجاد میکنه . در این  شرایط اتفاقی که میوفته این هست که ما با بهره گیری از دنیای جذاب بازی و تکنیک های محرک انگیزه برای مخاطب  برای انتقال پیام های تبلیغاتی خودمون به کاربر و مشتری هامون استفاده میکنیم . این ارتباط درسایر موارد به دلیل تنوع محتوا ها و بی توجهی مخاطب به دلیل یک شکل بودن محتوا ها بسیار سخت تر هست . یعنی به دلیل اینکه همه محتوا ها یکسان هست مخاطب نسبت به اون ها عکس العملی نداره و به راحتی از کنارشون رد میشه اما در بازی با کمک گرفتن از المان ها و محرک های موجود در بازی ها که معمولا با ذهن کاربر ها کار داره و موجوب تحریک اون ها میشه پیام بازی تبلیغاتی مون رو به طور موثری به مخاطب میرسونیم تا در ذهن مخاطبمون جایگاه بدست بیاریم.

تجربه هیجان انگیزی که حین انجام بازی تبلیغاتی داریم و شور و شوقی که برای بدست آورن امتیاز یا زدن یک رکورد داریم تجربه ای فراتر از قیاس با روش های سنتی تبلیغاتیه.

 

افزایش تعامل با مخاطب در بازی های تبلیغاتی

در روش های سنتی تبلیغات مثال تابلوهای محیطی ، آگهی های تلوزیونی و پخش کردن تراکت و ساخت کلیب های تبلیغاتی و … مخاطب معمولا با تبلیغات ناخواسته مواجه میشه ، یعنی در حین انجام کاری غیر مرتبط با پیام تبلیغاتی مواجه میشه در این صورت نه تنها تعامل درستی بین مخاطب و برند ایجاد نمیشه بلکه نوعی پیام آزار دهنده هم هست . اما در بازی های تبلیغاتی مخاطب با انگیزه و خواست خودش این بازی رو انجام میده در نتیجه مهمترین ویژگی بازی های تبلیغاتی افزایش تعامل با مخاطب هست.


 

 انتقال موثرتر پیام برند و آشنایی با ویژگی های محصولات دربازی های تبلیغاتی

بازی ها میتونن پیام برند ما رو در قالب یک تجربه سرگرم کننده مثل یک مسابقه یا چالش به مخاطب ها برسونن که اینکار باعث ایجاد تجربه جذاب و به یاد موندنی برای مخاطب میشه .فرض کنید شما برندی هستید که در حوزه مواد غذایی فعالیت میکنید . اما پیام برند شما اینه که بسته بندی های محصولات شما دوست دار محیط زیست و قابل بازیافت هست ، حالا به نظر شما این پیام با یک بازی خلاقانه تبلیغاتی که میتونید داخل اون تمام مراحل ساخت این بسته بندی دوست دار محیط زیست رو به مخاطب نشون بدید و حتی خود کاربر یکی از این بسته بندی ها رو بسازه به مخاطب منتقل میشه یا یک بنر تبلیغاتی؟

 

جذب لید یا بدست آوردن سرنخ در بازی تبلیغاتی

جذب لید یا سرنخ ها یکی از مهمترین مراحل تبدیل بازدیدکنندگان سایت یا محتوای شما به مشتریان بالقوه در قیف فروش، لید ها مشتریان بالقوه ای هستند که به محصول یا خدمات کسب و کار شما علاقه نشون میدن  و اطلاعات تماس، ایمیل یا حتی مشخصات شخصی خودشون رو با شما به اشتراک میگذارن . شما با استفاده از ادورگیمز ((advergames)) در استراتژی تبلیغاتی کسب و کار خودتون میتونید به راحتی لید یا سرنخ هایی از مشتریان بالقوه خودتون جمع آوری کنید، مخاطب در مسیر بازی و قبل یا بعد از انجام بازی اطلاعاتی که ازش خواسته شده رو به راحتی در اختیار شما قرار میده . جمع آوری لید برای کسب و کار های b2b و همچنین بیزینس هایی که فروشگاه اینترنتی ندارند بسیار مهمتر و با ارزش تر هم هست. با استفاده از این اطلاعات در کمپین های تبلیغاتی آینده خودتون، و بهره گیری از استراتژی دقیق تر میتوانید نتایج بسیار مطلوبی بدست بیارید. از سرنخ ها برای سایر روش های بازاریابی مثل ایمیل مارکتینگ و sms مارکتینگ هم استفاده میشه و در نهایت با جمع آوری لید های با ارزش به شناخت بهتر از پرسونای مخاطب خود پی خوهید برد به این معنی که مخاطبین شما در چه رده سنی هستند بیشتر از کدام مناطق کشور یا خارج از کشور با شما در ارتباط هستند و جنسیت و تحصیلات آنها چیست.

 

استفاده از بازی ها در زمان برگزاری نمایشگاه

تصور کنید کسب و کار شما در یک نمایشگاه سالانه مربوط به حوزه فعالیت کسب و کار شما یک غرفه داره، در کنار غرفه شما 100 یا شاید هم بیشتر غرفه هست که یا دقیقا در حوزه کسب و کار شما فعالیت میکنند یا حداقل کسب و کاری مشابه به شما دارند. تعداد بازدید کنندگان نمایشگاه بالاست و شما باید نقطه تمایز با رقبای خود داشته باشید تا شانس دیده شدن شما بالاتر باشه، چه چیزی از بیشتر از تجربه یک بازی سرگرم کننده شما و برندتان را در ذهن بازدید کنندگان حک میکند؟

شما میتونید مستقیما به بازدید کنندگان راجب فعالیت خودتون توضیح بدید و عده ای از اونها واقعا گوش بدند و عده ای از اونها فقط به خاطر اینکه بی ادبی نکرده باشن سعی میکنن خوشون رو مشتاق صحبت های شما نشون بدن، اما با دنیا جذاب بازی ها و تلاش برای شکستن بهترین رکورد قبلی و جمع آوری امتیاز بیشتره که اسم برند و کسب و کار شما تا مدت ها توی ذهن اونها میمونه و شما میتونید از بازدید کنندگان ساده نمایشگاه مشتریان بالقوه بسازید و همه اینها به لطف یک بازی تبلیغاتی جذابه.

برای آشنایی بیشتر با بازی های نمایشگاهی و دیدن نمونه های آن اینجا کلیک کنید.



 

فعال کردن شبکه های اجتماعی با بازی تبلیغاتی

شما با  ساخت یک پلی ابل ادز (playableads) برای معرفی کسب و کار خودتون میتونید حتی شبکه های اجتماعی خودتون رو هم فعال تر کنید از این روش برای صفحات اینستاگرام و تلگرام و... خودتون دنبال کننده های جدیدی پیدا کنید . راه اندازی یک مسابقه و چالش در قالب بازی دنبال کننده های شما رو فعال و وفادار میکنه . بازی های تبلیغاتی یک ویژگی منحصر نیز دارن و اون ماموریت های جانبی ای هست که میتونه برای بازی های تبلیغاتی تعریف بشه . به عنوان مثال شما میتونید در یک بازی تبلیغاتی به مخاطب ها تون برای بدست آوردن شانس دوباره بازی به عنوان یک ماموریت جانبی بخواین که پیج اینستاگرام یا کانال شما رو دنبال کنند .

 

معرفی محصولات یا خدمات جدید در قالب بازی های تبلیغاتی

برند شما برای اولین بار میخواد یک محصول رو به بازار عرضه کنه، یکی از روش هایی که شما میتونید محصول خودتون رو با تمام ویژگی ها و ارزش های جدیدش به مخاطب هاتون معرفی کنید اینه که یک بازی براش بسازید!! چی بهتر از اینکه محصول جدید برند خودتون رو با چیزی به مخاطب و مشتری های خودتون ارائه کنید که اونها ذاتا بهش علاقه مند هستند؟ یک بازی جذاب! جالبه بدونین بر اساس تجربه ای که سورچی در ساخت بازی های تبلیغاتی و راه اندازی کمپین های گیمیفیکیشنی داشته مخاطب هایی که در بازی ها شرکت کردن رده سنی بین 11 تا 65 سال داشتند . پس فکر نکنید که این بازی ها فقط برای گروه سنی نوجوان و جوان جذابه .

 

بازگرداندن مخاطب به چرخه خرید با استفاده از بازی های تبلیغاتی

مفهوم بازاریابی بازگشتی مربوط به اون دسته مشتریان کسب و کار ماست که روزی مشتری بالفعل ما بودند و از ما خرید کردن اما به هر نحوی خریدشون دوباره و چند باره از کسب و کار ما اتفاق نیوفتاده و ما باید استراتژی برای بازگرداندن این مشتریان بالقوه به چرخه خرید و وارد کردن اونها به قیف فروش خودمون بکنیم.

ساخت یک ادورگیم جذاب که این افراد رو از برنامه ها و محصولات و تخفیفات جدید ما با خبر کنه و اونها رو با جذابیت ذاتی خودش دوباره به سمت ما و خرید محصولات ما بکشونه یک پلن جذابه ، بازی ها میتونن دوباره پیام برند شما رو که به مرور زمان ممکنه از ذهن مخاطب شما رفته باشه دوباره به اونها یادآوری کنه، ویژگی جدید محصولات شما رو به اونها نشون بده و اونها رو به خرید دوباره دعوت کنه . در این مسیر معمولا کاربر ها که مشخصا با اسم خودشون در پیام صدا زده میشن دعوت میشن با انجام بازی تبلیغاتی مورد نظر هدیه یا تخفیف بدست بیارن به این شکل حس خاص بودن و اهمیت داشتن بهشون القا میشه. 




 

طراحی بازی های تبلیغاتی با یک موضوع مشخص در زمان برگزاری کمپین های آنلاین

بلک فرایدی،یلدا،کریسمس،نوروز،جشنواره های فصلی،همه اینها دوره های جذابی هم  برای مخاطب و هم فرصت های فوقالعاده ای برای کسب و کار ماست تا شاید بتونیم رنگ و روی تازه ای به محصولات و برنامه های فروش خودمون بدیم و تخفیف هایی برای محصولاتمون در نظر بگیریم و حتی حراجی برگزار کنیم.

ساخت یک پلی ابل ادز میتونه جذابیت این برنامه ها رو چندین برابر کنه و شما رو از بقیه که هر سال بدون تغییر همین برنامه ها رو دارن متمایز تر کنه.

 

استفاده از بازی های تبلیغاتی در تبلیغات کلیکی با توجه به نرخ پایین هر کلیک و جذب هر لید

در بسیاری از موارد از بازی های تبلیغاتی با پلی ادز برای تبلیغات کلیکی استفاده میشه که نتایج بسیار مطلوبی رو به همراه داشته  و باعث کاهش هزینه ه کلیک (CPC) و همچنین هزینه کمتر (CPL) شده به این معنی که لید و کلیک ها ارزان تر برای بیزینس هایی که از این استراتژی استفاده میکنند همراه داشته که موارد زیر دلایل بهبود دهنده این موارد هست

 جلب توجه بیشتر: بازی‌ها محتوای جذاب‌تر و تعاملی‌تری ارائه می‌دهند که می‌تواند توجه کاربران را جلب کند. وقتی کاربران با تبلیغات تعامل کنند، احتمال کلیک کردن آن‌ها بیشتر می‌شود.

افزایش انگیزه کاربر: با ارائه جوایز یا پاداش‌های جذاب در بازی‌ها، کاربران به کلیک کردن و مشارکت در بازی تشویق می‌شوند. این می‌تواند نرخ کلیک را بهبود ببخشد.

تجربه مثبت کاربر: بازی‌های جذاب و سرگرم‌کننده می‌توانند تجربه مثبتی را برای کاربر ایجاد کنند که باعث افزایش تعامل آن‌ها با تبلیغات و کلیک کردن روی آن‌ها می‌شود.

بازی‌سازی محتوای تبلیغاتی: با استفاده از عناصر بازی‌سازی در تبلیغات، کاربران به طور طبیعی به شرکت در تبلیغات و کلیک کردن بر روی آن‌ها تمایل پیدا می‌کنند.







 

نظر خود را ثبت کنید.

نظرات کاربران

    شما اولین نفری باشید که نظر خود را ثبت میکند!